Crowdfunding

Bouw mee aan het decor van Sigaren en Cuijkse Koek!

Op vrijdag 2 maart 2018 gaat onze voorstelling Sigaren en Cuijkse Koek in première. Het wordt een visueel en muzikaal spektakel over het leven in Cuijk na de Tweede Wereldoorlog. Bijzonder wordt het decor, want dat is namelijk film! Zo brengen we de straten van Cuijk letterlijk op de planken en de Maas op het podium. Om dat speciale decor te kunnen bouwen, zijn we op 7 maart met een crowdfundingactie gestart.

Het begin is er dankzij een (start)subsidie van het Podiumfonds Land van Cuijk en Noord-Limburg. Daar zijn we –op z’n Brabants- keiblij mee! Maar we zijn er nog niet, daarom zijn we bezig met het verwerven van andere fondsen en sponsoren. Om het decor van Sigaren en Cuijkse koek te kunnen bouwen, hebben we deze crowdfundingactie opgezet. Bijkomend voordeel: wie nu voor minimaal 60 euro doneert, is alvast verzekerd van kaartjes. Op deze manier hopen we 7500 euro bij elkaar te brengen. Bijdragen kan simpel en snel via het onderstaande formulier. Uw bijdrage wordt dan veilig via IDEAL of Paypal verwerkt.

Voor bedragen vanaf 20 euro hebben we tegenprestaties die u rond de voorstelling kunt ontvangen:
20,00 – Een foto van of uit de voorstelling, gesigneerd door de makers
40,00 – Toegang tot een speciale VIP-doorloop, waarin u vast een sneak preview ziet en met de makers in gesprek kan gaan
60,00 – Twee kaartjes voor de voorstelling (waarde van de kaartjes is ca. 40,00)
80,00 – Twee kaartjes plus de gesigneerde foto
100,00 of meer – Twee kaartjes plus de gesigneerde foto plus de VIP-doorloop

Vindt u het niet nodig om een tegenprestatie te ontvangen, dan kunt u dit hieronder (bij het vakje project) aangeven.

Veel dank voor uw steun! We houden u op de hoogte via de blog op deze site en via Facebook: Sigaren-En-Cuijkse-Koek.

Amount